اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رزمایش مشترک عربستان و آمریکا برای اولین بار

رزمایش مشترک عربستان و آمریکا برای اولین بار ایالات متحده و عربستان سعودی برای نخستین بار در آخرین هفته از ماه جاری میلادی در نظر دارند، رزمایش‌های مشترکی برگزار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر. وبگاه تحلیلی «المانیتور» در گزارشی نوشت که ایالات متحده آمریکا در بحبوحه تشدید تنش‌ها با جمهوری اسلامی ایران، به زودی در اواخر ماه مارس (ماه جاری میلادی)، اولین رزمایش مشترک خود تحت عنوان «شن‌های سرخ» را با عربستان سعودی برگزار خواهد کرد.

 

در این گزارش، المانیتور به نقل از چهار مقام نظامی ایالات متحده که نامی از آن‌ها فاش نکرد، گزارش کرد که ایالات متحده و عربستان سعودی در صدد هستند در هفته آخر ماه مارس، اولین رزمایش آزمایشی ضدپهپادی خود را برگزار کنند.

 

طبق این گزارش، اولین رزمایش «شن‌های سرخ» شامل سامانه‌های پدافند هوایی ارتش‌های آمریکا و عربستان سعودی می‌شود اما این رزمایش بدون حضور دیگر ارتش‌های منطقه غرب آسیا و تنها با حضور دو کشور برگزار خواهد شد.

 

مقام‌های آمریکایی می‌گویند که قصد دارند در رزمایش‌های بعدی شن‌های سرخ که در ماههای آتی قرار است در عربستان سعودی برگزار شود، ارتش‌های دیگر کشورهای غرب آسیا را نیز شامل کنند.

 

بر اساس این گزارش، رزمایش «شن‌های سرخ» از ابتکارهای ژنرال «مایکل کوریلا» فرمانده تروریست‌های «سنتکام» محسوب می‌شود و المانیتور گزارش کرده است که این رزمایش را می‌توان مهم‌ترین تلاش ایالات متحده به منظور مقابله با پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در زمینه جنگ‌افزار پهپادی دانست.

 

بنا بر گزارش المانیتور، واشنگتن از آن‌جایی عربستان سعودی را به عنوان محل برگزاری رزمایش شن‌های سرخ برگزید است که این کشور دارای بیابان‌های وسیع است که از مراکز جمعیتی فاصله زیادی دارد و بنابراین ایالات متحده و ارتش‌های منطقه می‌توانند سلاح‌هایی با انرژی هدایت شده را برای اهداف پدافند هوایی مورد آزمایش قرار دهند.

 

واشنگتن امیدوار است که در رزمایش‌های ضدپهپادی شن‌های سرخ بتواند متحدان و شرکای ایالات متحده را از خرید سخت‌افزارهای نظامی پیشرفته پکن منصرف کند و در همین راستان ژنرال «الکس گرینکویچ» فرمانده نیروی هوایی سنتکام به خبرنگاران در ماه گذشته گفت: «فکر می‌کنم که شن‌های سرخ آن‌ها (متحدان آمریکا) را قادر می‌سازد تا دید بهتری به کیفیت تجهیزات غربی، اروپایی و به طور ویژه آمریکایی داشته باشند».

 

بر اساس این گزارش، هنوز مشخص نیست که به چه دلیل دیگر متحدان آمریکا در منطقه غرب آسیا در رزمایش آتی ریاض و واشنگتن شرکت نمی‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار